СВОБОДНО СЛОВО >>

Георги Котев с нови доказателства за измамата с оборудването за АЕЦ Белене

Автентични снимки и анализ на случващото се на площадката


tobe.bg08.04.2017. г.905
Сподели:

tobe.bg

Георги Котев с нови доказателства за измамата с оборудването за АЕЦ "Белене"

В мартенския брой на месечния енергиен бюлетин Георги Котев предоставя на зрителите нови доказателства за измамата с оборудването за неосъществения проект АЕЦ "Белене". Медиите направиха и правят всичко възможно да прикрият една от най-големите далавери в родната енергетика.

Независимият енергиен експерт Георги Котев прави обстоен анализ на случващото се около доставката на така нареченото оборудване . Експертът показва автентични снимки и коментира качествата и техническата пригодност на съоръженията. Котев е категоричен, че руската страна ни доставя „старо желязо“, за което ние заплатихме скъпо и ще продължаваме да плащаме прескъпо още дълги години.

Енергийният анализатор разяснява как казусът с оборудването за АЕЦ "Белене" се превърна в едно от най-големите престъпления в българската енергетика през последните години. Котев прогнозира, че загубите по този проект ще надхвърлят 3 милиарда лева.

Гледайте мартенския брой на "Месечен енергиен бюлетин с Георги Котев". Вижте различната гледна точка на независимият енергиен експерт по въпроса за качеството, функционалността и доставката на оборудването за проваления енергиен проект АЕЦ "Белене".

 

Източник: tobe.bg

Оценете статията:


Хижа Васил Левски >>
Вицове >>
Хороскоп >>
Облак с етикети >>
Влезте
Потр. име / имейл *
Парола *
Регистрация
Потрбителско име *
Парола *
имейл *
Име
Фамилия
Полетата означени със * са задължителни