СВОБОДНО СЛОВО >>

Георги Котев разкрива голямата измама с модернизацията 5 и 6 блокове на АЕЦ „Козлодуй“

Открито заплашват енергийния експерт, заради дейността му


tobe.bg16.09.2017. г.433
Сподели:

 Августовският брой на „Месечен енергиен бюлетин“ с Георги Котев е особено интересен. Той е посветен тематично на програмата за управление на правителството на България за периода 2017-2021г. в частта енергетика.

 Независимият енергиен експерт аргументирано разкрива голямата измама заложена в програмата за управление на кабинета „Борисов 3“. Според Георги Котев измамата с модернизацията на 5 и 6 блокове на АЕЦ “Козлодуй“ е на път да се превърне в измамата на века. За тази измама плащаме и ще продължаваме да плащаме всички потребители на електрическа енергия, категоричен е Котев.

 Енергийният анализатор показва няколко официални документа, от които е видно, че модернизацията на въпросните блокове на АЕЦ „Козлодуй“ е завършила отдавна. Така че, в момента правителствените пионки и „експертите“ на родната енергийна мафия се опитват да ни убедят,че трябва да плащаме за нещо, което е направено – за модернизацията на модернизацията на 5 и 6 блок на ядрената ни електроцентрала.

 В опитите да стигне до истината и да разобличи поредния грабеж, на които управляващите ни подлагат през тока, Георги Котев присъства на официалната пресконференция на министъра на енергетиката Теменужка Петкова. Котев задава два актуални въпроса на министър Петкова, касаещи измамата с модернизацията и удължаване на живото на 5 и 6 блок на АЕЦ „Козлодуй“, и въпрос свързан с другата голяма измама в родната енергетика - оборудването за АЕЦ “Белене“. По думите на енергийният експерт, на така поставените въпроси ресорният енергиен министър отговаря с откровени лъжи. Съвсем очаквано горещите въпроси на Котев не са отразени от присъстващите медии. Защо ли ?!

 Нещата не спират до тук. Заради това, че е дръзнал да задава неудобни въпроси и да оповести публично разкритията си за измамата с модернизацията на 5 и 6 блок на АЕЦ „Козлодуй“, срещу Георги Котев са отправени открити заплахи.

 Гледайте августовския брой на "Mесечен енергиен бюлетин с Георги Котев". Вижте различната гледна точка на независимият енергиен експерт за случващото се в родната енергетика.


Оценете статията:


Хижа Васил Левски >>
Вицове >>
Хороскоп >>
Облак с етикети >>
Влезте
Потр. име / имейл *
Парола *
Регистрация
Потрбителско име *
Парола *
имейл *
Име
Фамилия
Полетата означени със * са задължителни