МЕДИЯ >>

Георги Котев: Фирмата на Гинка Върбакова е "сапунен балон"

Продажбата на ЧЕЗ се превърна в най-големия скандал на това управление


tobe.bg16.04.2018. г.422
Сподели:

Продажбата на ЧЕЗ се превърна в най-големия скандал на това управление.

Фирмата на Гинка Върбакова е "сапунен балон".

Това са основните изводи, които независимият енергиен експерт Георги Котев прави в мартенския брой на предаването "Месечен енергиен бюлетин".

Само в предаването на Георги Котев ще видите факти, които нито една медия не посмя да излъчи или публикува. В традиционният си аналитичен стил Георги Котев аргументирано разплита мрежата от лъжи, свързана с фирмата и дейността на "бизнесменката" Гинка Върбакова. Тук не става въпрос за някаква конспирация. Всичко може да се види на набързо скалъпения и изпълнен с невярна и манипулирана информация фирмен сайт на Върбакова. Такива откровени лъжи поднесени като фирмена информация говорят за демонстрирана наглост и превръщат случая "Гинка Върбакова" и продажбата на ЧЕЗ в най-големия скандал на това управление на страната, коментира енергийният анализатор.

В рубриката "Енергетиката в числа" Котев ни показва затвърждаващата се тенденция в по-голяма част от месец март на българската енергийна борса да се предлага най-евтиния ток в Европа. И тук експертът задава въпросът, които и всички ние трябва да си зададем : Защо като страната ни произвежда най-евтината електроенергия в Европа, то ние като крайните потребители плащаме най-високата цена на тока, в сравнение с останалите страни в ЕС?! Тук отново лъсва далаверата с продажбата на ЧЕЗ. Далавера, която ще ни ощети с милиони лева.

В рубриката "Енергетиката - технологии и тенденции" Георги Котев ни показва нещо скандално. След като ни запознава с производството и принципа на действие на парогенератора, който е неделима част от оборудването за всяка АЕЦ, Котев представя на вниманието на зрителя снимка, от която е видно, че от оборудването за АЕЦ "Белене" липсва единият парогенератор.

За да видите разкритията относно фирмата и дейността на Гинка Върбакова и скандалната снимка с липсващият парогенератор от оборудването на АЕЦ "Белене" гледайте мартенския брой на "Месечен енергиен бюлетин" с Георги Котев.

 

Източник: tobe.bg

Оценете статията:


Хижа Васил Левски >>
Вицове >>
Хороскоп >>
Облак с етикети >>
Влезте
Потр. име / имейл *
Парола *
Регистрация
Потрбителско име *
Парола *
имейл *
Име
Фамилия
Полетата означени със * са задължителни