СВОБОДНО СЛОВО >>

Доставчици на ток рекетират фирми потребители на електроенергия

Подготвят ни нов скок на цените на тока, стоките и услугите


tobe.bg19.01.2018. г.594
Сподели:

Доставчици на ток рекетират фирми потребители на електроенергия

Подготвят ни нов скок на цените на тока, стоките и услугите

В последния "Месечен бюлетин с Георги Котев" за изминалата година ще видите тенденциите заложени в областта на енергетиката, които са заложени за новата 2018. Енергийният експерт Георги Котев разкрива нова схема за ограбване на потребителите, чрез цената на тока.

Котев подробно описва как доставчиците на електроенергия са започнали с официални писма да уведомяват фирмите потребители, че се налага ново увеличение на цените на тока. Интересно е, че първоначално изпратените уведомителни писма впоследствие са заменени с други, с различен, неясен текст.

Като причина за поскъпването родните търговци на ток изтъкват тенденциите на поскъпване на електроенергията в Европа.Независимият енергиен анализатор изважда на показ доклад на ЕС, от който е видно, че подобни тенденции не съществуват.

В коментара си Георги Котев е категоричен, че новото повишение на цената на тока са неоснователни. Котев проследява цялата на верига от играчи, които искат да ни вкарат в схемата "нови високи цени на тока, стоките и услугите". Според енергийният експерт в този заговор срещу потребителите участват Парламентарната комисия по енергетика, начело с Делян Добрев и сие, големите доставчици на ток и Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България.

Котев аргументирано онагледява капана, в който гореизброените се опитват да вкарат обикновените граждани. Интересна е реакцията по темата на един от най-големите търговци на ток Соня Кадиева.  В предаването може да видите цялата кореспонденция между Котев и Кадиева по въпроса.

Гледайте декемврийския брой на "Месечен енергиен бюлетин с Георги Котев" . Вижте гледната точка на независимият енергиен експерт относно тенденциите в родната енергетика, които ни очакват.


Оценете статията:


Хижа Васил Левски >>
Вицове >>
Хороскоп >>
Облак с етикети >>
Влезте
Потр. име / имейл *
Парола *
Регистрация
Потрбителско име *
Парола *
имейл *
Име
Фамилия
Полетата означени със * са задължителни