МЕДИЯ >>

Има ли картел на фирмите доставчици на ток за бизнеса?!

Георги Котев: Да спрем енергийния рекет


tobe.bg20.02.2018. г.441
Сподели:

tobe.bg

Януарският брой на " Месечен енергиен бюлетин " с Георги Котев предлага подробен анализ на темата с поскъпването на тока за бизнеса.

Независимият енергиен експерт Георги Котев нагледно и аргументирано доказва, че искането на фирмите доставчици на ток  за поскъпването на електроенергията за бизнеса е нелогично, непазарно и икономически необосновано.

С поредица от графики Котев показва как  борсовата цена на тока се вдига чисто спекулативно. Според него свидетели сме на енергиен рекет от страна на фирмите доставчици на електроенергия. От този енергиен рекет най-потърпевши сме ние крайните потребители на  стоки и услуги.

Съвсем детайлно Георги Котев защитава тезата за картел на фирмите доставчици на ток. Котев задава и логичния въпрос : Защо бизнесът си мълчи и не дава гласност, че изнудван от фирмите доставчици на електроенергия?"  Енергийният експерт заключава, че самата измама с искането за повишаване на цената на тока се крие в уведомителните писма, които фирмите доставчици са разпратили до бизнеса.

За разкриване на може би една от най-големите спекулации в родната енергетика е необходимо обнародването на тези уведомителни писма. От екрана Георги Котев призовава всеки които разполага с подобно писмо да го изпрати на редакционната електронна поща - kotevbuletin@gmail.com. Анонимността му е гарантирана !

Котев апелира : Помогнете да спрем заедно енергийния рекет!

Гледайте първият за 2018г. брой на "Месечен енергиен бюлетин" с Георги Котев.

Източник: tobe.bg

Оценете статията:


Хижа Васил Левски >>
Вицове >>
Хороскоп >>
Облак с етикети >>
Влезте
Потр. име / имейл *
Парола *
Регистрация
Потрбителско име *
Парола *
имейл *
Име
Фамилия
Полетата означени със * са задължителни