Любопитно >>

Необичайните хобита на рок звездите


tobe.bg18.12.2016. г.245
Сподели:

Чудили ли сте се някога какво правят най-известните и талантливи рок звезди в свободното си време?

Нормално е да си помислим, че тези хора водят съвсем типичен рок 'енд рол начин на живот с екстремни хобита като скачане с парашут или бънжди скокове, но това не винаги е така. Интересен факт е, че хобитата на някои от най-любимите ни рок звезди нямат нищо общо с представата ни за предпочитаните от тях занимания. Предлагаме ви петте от най-непопулярни и не-рок-енд-рол хобита на едни от най-големите рок идоли.

Джони Ротън

Джони Ротън, член на групата „Секс Пистълс“, който има доста странно хоби. Бинго! Кой би предположил, че такава развлекателна игра би могла да бъде фаворит на г-н Ротън? 60-годишният музикант призна, че бингото му е слабост. Не можем да го обвиняваме - бингото напоследък се радва на възраждане и възобновена популярност, особено след като е налично и онлайн.

 

 

 

Мик Джагър

Рок звездата е голям почитател на крикета. Това определено не е типично хоби за тези среди и по-скоро бихме го свързали с бокс или борба, но не, Мик обожава крикета. Джагър много обича да ходи на мачове, особено като е зад граница и Английският отбор играе. Освен крикета, музикантът обича футбол и тенис.

 

 

Ози Озбърн

Рисуването е нещо, което Ози наистина обича. Да, звучи странно, че точно той се забавлява  рисувайки, но пък музиката и рисуването са творчески дейности, а и рисунките на Ози притежават типичната му тъмна страна. В интерес на истината, това му се отдава. Може да не е обичайно хобито, но със сигурност Ози не рисува пеперудки и панделки.

 

 

Джими Хендрикс

Джими е бил ненаситен любител на книгите, особено на научната фантастика. Трудно е да си представим една от най-легендарните рок звезди на нашето време да седи удобно сгушен, с книга в ръка. Наред с фантастиката той е обичал много и детска литература. Определено е харесвал приказки, любим му е бил „Мечо Пух“, както и колекцията на Андерсен.

 

 

Род Стюърт

Необичайното хоби на Стюърт е събирането на влакчета. Да, правилно прочетохте – Род Стюърт обича да събира влакчета. Отдаден е на това занимание вече повече от две десетилетия, той се отнася към него изключително сериозно. Има съвършена реплика на Централната гара в Ню Йорк, която е любимото му притежание. 

Ето ви пет от най-големите рок енд'рол звезди с необичайни им хобита. Надяваме се, че научихте нещо ново за някои от легендите на рока. Това показва, че хората може да са многолики и с разнообразни интереси. Само защото някой е рок звезда не значи, че няма и друга, по-чувствена страна.

 

 


Оценете статията:


Хижа Васил Левски >>
Вицове >>
Хороскоп >>
Облак с етикети >>
Влезте
Потр. име / имейл *
Парола *
Регистрация
Потрбителско име *
Парола *
имейл *
Име
Фамилия
Полетата означени със * са задължителни