МЕДИЯ >>

Поскъпването на тока е подозрително свързано с продажбата на ЧЕЗ.

Колко ще ни струват "теменужките" на Гинка


tobe.bg21.03.2018. г.383
Сподели:

Поскъпването на тока е подозрително свързано с продажбата на ЧЕЗ.

Февруарският брой на "Месечен енергиен бюлетин" с Георги Котев ще изненада своите зрители с нова структура.

Поради нарасналия зрителски интерес в предаването са включени нови рубрики - "Енергетиката в числа" и "Енергетиката - технологии и тенденции".

Основна тема на предаването е придобиването на енергоразпределителното дружество ЧЕЗ от фирма "Инерком" на Гинка Върбакова. Георги Котев детайлно проследява както хода на сделката, така и личните взаимоотношения на министър Теменужка Петкова и Върбакова. Тук риторично се прокрадва въпросът - Колко ще ни струват "теменужките" на Гинка? Котев е категоричен, че поскъпването на тока е подозрително свързано с продажбата на ЧЕЗ.

В рубриката "Енергетиката в числа" енергийния анализатор представя интересна информация за случващото се родната енергийна борса. Георги Котев ни представя една уникална ситуация  с цените на тока на родния енергиен пазар в сравнение с цените на електрическата енергия в Европа. Уникалността се състои в това, че през месец февруари цели 14 дни българската енергийна борса държеше най-ниски цени на тока в сравнение с цените на Стария континент.

В рубриката "Енергетиката - технологии и тенденции" Георги Котев представя най-новия руски ядрен реактор тип VR 1200.

За да сте в час със случващото се в родната и световна енергетика гледайте февруарския брой на "Месечен енергиен бюлетин" с Георги Котев.

Източник: tobe.bg

Оценете статията:


Хижа Васил Левски >>
Вицове >>
Хороскоп >>
Облак с етикети >>
Влезте
Потр. име / имейл *
Парола *
Регистрация
Потрбителско име *
Парола *
имейл *
Име
Фамилия
Полетата означени със * са задължителни